myspace counter
Mikael Skogqvist » Blog Archive » AVGÅ!!!

AVGÅ!!!

augusti 4th, 2009 by Mikael Skogqvist

Jag är besviken.

Jag är besviken på hur lättsint supporterföreningarna och de själv utsedda ”elitsupportrarna”  tar på den missskötsel som skett inom AIK hockey.

Jag skrev precis ett inlägg på hockeyforumet som så få läser:

Jag måste bara få uttrycka mitt stora missnöje till Smokinglirarna, Black Army och alla ni andra organiserade supportrar som sägs ingå i någon form av forum att tycka till. Det gör mig ont i hjärtat att ni inte bryr er…

Några funderingar från mig är dock:

1. ÄR årsmötet behörigt utlyst innan valberedningen kommit med sitt förslag?! Vi är MÅNGA som vill ha bort er sittande från styrelsen…Det finns dock svårigheter att arbeta när vi inte kommer i kontakt med er. Jag har skrivit ett mail. Tacksam för svar. Mitt nr är 070-717 60 59

2. Nuvarande styrelse vill bolagisera elitverkamheten. Detta för att dels reparerat den skada man SJÄLV åsamkat, men även för att få in mer kapital. Ja….bolagiserg av elitverksamheterna har ju historiskt sett gått väääldigt bra.

Jag vill faktiskt inte ge nuvarande styrelse ansvarsfrihet för det ekonomiska fiaskot som skett. Detta pga att de mörkat detta i ÖVER ett år. Skall jag göra en polisanmälan? Skall jag stämma styrelsen eller hur går det till? Jag hade gärna hjälp till med alla medel jag kunnat om jag vetat hur illa det stod till. NI valde att inte tala om det. NI får stå ert kast.

Vad tycker Black Army, Vad tycker Smokinglirarna, Vad tycker Sol Invictus, Vad tycker UN, Vad tycker Firman Vad tycker Alliansen? Vad tycker Mats Hedenström?

Kom igen nu!

Eventuella stavfel, meningsuppbyggnadsfel och annat skit som kan uppkomma under onyktert skrivande ber jag inte om ursäkt för.

AIK hockeys styrelse kan dock be om ursäkt.

Andra Bloggar om: , ,

Postat i AIK, Ishockey, Personligt, Sport

One Response

  1. Mauritz

    Tjena Micke. Håller precis med dig. Det är mycket trist. Nu är det väl för sent. Jag har ju haft årskort många år nu i hockeyn och man lider verkligen.

    MVH Stefan Solender (fd Ehrnberg) en 75:a från Tyresö

Lämna Kommentar